Karriär

Elfverson & Co är en familj där ingen medarbetare är den andre lik men alla är lika värdefulla. Oavsett din roll, bakgrund och personlighet så är det viktigt att alla trivs. Så här beskriver två av våra medarbetare hur vår arbetsplats ser ut.

Adam Sjövill


Adam jobbar som ställare i svarvavdelningen och även med våra internationella tekniska leverantörer. Han jobbar också med reparationer och utveckling.

Han är flexibel och lär sig snabbt.

Dessutom sprider han positiv energi och är omtyckt av sina kollegor.

“Jag är väldigt glad över att tillhöra Elfverson, det är väldigt kul och givande att jobba här och jag lär mig väldigt mycket.”

“Det är väldigt härliga kollegor och man känner sig välkommen, så man tillhör verkligen en grupp”

Adam Sjövill, Elfverson

Indre jobbar som gruppledare i packningen. Hon planerar det som ska packas i samråd med leveransplaneraren och jobbar med olika kamerautrustningar och även lasermärkningen.
Indre är alltid positiv och försöker hitta lösningar på olika problem

“Jag är tacksam och glad att jag fick jobba här”

“Jag trivs på jobbet. Här finns det möjlighet att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt. Jag är omringad av kollegor som är trevliga och som brinner för det de gör.”

Indre Zaksiené, Elfverson

Är du vår nya kollega?


På Elfverson tar vi gärna emot spontanansökningar så skulle du vara intresserad av att jobba hos oss får du gärna skicka ett mail till sokajobb@elfverson.se. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

Välkommen med din ansökan!