Karriär

Elfverson & Co är en familj där ingen medarbetare är den andre lik men alla är lika värdefulla. Oavsett din roll, bakgrund och personlighet så är det viktigt att alla trivs. Så här beskriver två av våra medarbetare hur vår arbetsplats ser ut.
Armina Dzafic


Armina hittar du oftast i vår första sortering. Hon är flexibel, lär sig snabbt och gillar att jobba på olika platser, vilket gör att hon ofta går från en avdelning till en annan för att täcka upp vid frånvaro.
Armina sprider positiv energi och står alltid redo att hugga i oavsett om det är i sorteringen, att stå vid en svarv, en rundmaskin eller i packningen.

“Jag är väldigt glad över att få jobba här hos Elfverson. Det är en trevlig arbetsplats med bra kollegor och roliga arbetsdagar.”

“Elfverson krävde ingen tidigare utbildning och jag hade lite erfarenhet innan jag kom hit, men Elfverson valde att ge mig en chans och för det är jag väldigt tacksam.”

Armina Dzafic, Elfverson

Indre jobbar som gruppledare i packningen. Hon planerar det som ska packas i samråd med leveransplaneraren och jobbar med olika kamerautrustningar och även lasermärkningen.
Indre är alltid positiv och försöker hitta lösningar på olika problem

“Jag är tacksam och glad att jag fick jobba här”

“Jag trivs på jobbet. Här finns det möjlighet att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt. Jag är omringad av kollegor som är trevliga och som brinner för det de gör.”

Indre Zaksiené, Elfverson

Är du vår nya kollega?


På Elfverson tar vi gärna emot spontanansökningar så skulle du vara intresserad av att jobba hos oss får du gärna skicka ett mail till magnus@elfverson.se. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

Välkommen med din ansökan!